ONE on linkitetty Ethereumin julkiseen lohkoketjuun, Kaikki ONE-transaktiot näkyvät nyt Ethereumin lohkoketjussa ja One Block Explorerilla ne on todennettavissa. Ethereum on kehitysalusta ja ekosysteemi, jota voidaan käyttää erilaisiin lohkoketju- ja virtuaalivaluuttaprojekteihin.

Yhtiön markkinointijärjestelmä on todettu lailliseksi lukuisissa kansainvälisissä tutkinnoissa. Tässä linkki Romanian tuomioistuimen päätökseen 12/20, jossa OneLife toiminnan laillisuus on vahvistettu. Voit kääntää kielen suomeksi esim Krome-selaimella.

Tässä toinen voitto oikeudessa, jossa todettiin että kaikki yrityksessä toimii laillisesti.

Tutkimuslaitos joka tutkii eri puolilla maailmaa olevien yritysten lohkoketju teknologiaa, totesivat myös OneCoin käyttävän virallista lohkoketjua, jossa olivat myös paljon muita arvostettuja yrityksiä. Lista löytyy valikosta: Companies Mentioned.

Mastercard on aikeissa tukea niitä virtuaalivaluuttoja, jotka täyttävät kansainvälisen rahanpesu lainsäädännön tiukat ehdot. Tämä on erittäin hyvä asia ONE, koska se täyttää jo nyt nämä tiukat ehdot.

 Dealshaker-kauppa-alusta toimii ja uusia kauppiaita tulee jatkuvasti. Kolikoilla voi ostaa tuotteita ja palveluita. Kauppiaiden aitous on todennettu suuressa tutkinnassa. Yhtiö on rakentanut franchise-järjestelmän, jolla varmistetaan aidot ja rehelliset kauppiaat, sekä asianmukainen hinnoittelu. Nämä frankkarit ovat omilla yrityksillään ja kasvoillaan tekemässä asiaa.

Yhtiö toimii kansainvälisen rahanpesulainsäädännön Tunne Asiakkaasi-käytäntöjen mukaisesti.

Tässä vain muutamia läpinäkyviä ja avoimia toimia, joita yhtiö tekee. Eli, kaikki on kunnossa ja toiminta kasvaa koko ajan.